NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Čabraja: Igrači gore od želje za pokazati kvalitetu

Ususret gostovanju na Aldo Drosini, Silvijo Čabraja je izjavio:

“Svi znamo i ponavljamo iz tjedan u tjedan da nema lake utakmice, nema lakog gostovanja. Pred nama je Istra, koja je svojim igrama pokazala da je ozbiljan protivnik. Morati ćemo biti maksimalno fokusirani na terenu, jer samo uz potpuni angažman možemo do rezultata.

Nikola Soldo otišao je u Koln. Svojim igrama ostvario je transfer u jednu od najjačih europskih liga. Nikola je veliki potencijal i talent, na njemu je sada da nastavi još jače svakodnevno raditi kako bi odgovorio bundesligaškim zahtjevima.
Njegov izostanak će se osjetiti, no ne bi trebao biti od krucijalnog značaja za obranu i igru Lokomotive, jer posjedujemo nekoliko sjajnih braniča koji će sigurno iskazati naše povjerenje na terenu.

Unatoč povezanim porazima u zadnjim kolima, ekipa dobro radi na treninzima, u svlačionici nema negativnih emocija, dapače, moji igrači gore od želje da pokažu svoju kvalitetu i kako vrijede više od brojki na tablici lige.
Uz korekciju nekoliko detalja - u realizaciji golova, te koncentraciji u zadnjoj liniji, vjerujem kako ćemo nastaviti s dobrim igrama i započeti nove nizove pozitivnih rezultata i pobjeda.”