NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Čabraja nakon Rujevice: Na htijenju, želji i karakteru nemam što prigovoriti igračima

Nakon utakmice na Rujevici je trener Silvijo Čabraja rekao:

"Publika i gledatelji su mogli uživati u dinamičnoj utakmici s pet postigutih golova, još dvije tri šanse s naše strane te četiri, pet šansi s Rijekine strane.

Griješili smo u nekim segmentima. Otprilike smo znali kako i na koji način će Rijeka funkcionirati. Nismo na početku prvog poluvremena zatvorili njihovu desnu stranu, i tu su nam praktički preko Murića radili probleme. Drugo poluvrijeme smo napravili neke izmjene i puno bolje smo djelovali. Nažalost, nismo stigli uloviti rezultat.

Prejeftino smo gubili tzv. sigurne lopte, tako nam se dogodio i treći gol, kada je Milićević krivo odigrao Vasilja, tu su nas presjekli i zabili, da nismo primili odmah treći zgoditak i da nismo trebali odmah juriti rezultat, možda bi i završilo drugačije.

Nisam siguran da li je Vasilj imao onu loptu na nozi u 87., 88. minuti, da li tu moglo što drugačije napraviti, ali u konačnici na htijenju, želji i karakteru svojim igračima ne mogu apsolutno ništa prigovoriti.

Slijedi Istra u Kranjčevićevoj, svaka utakmica je zahtjevna, Istra ima dobru ekipu, što se vidi i po tablici gdje smo svi tu negdje. Nama nedostaje iskustvo kako bi odveli utakmicu u mirne vode i mirno završili utakmicu, zbog neiskustva griješimo i primamo jeftine golove, to nam je trenutno najveći problem."