NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Čeliković: Bitno je što prije zaboraviti pobjedu protiv Dinama i psihički se pripremiti za Rujevicu!

Ivan Čeliković stigao je tokom ljeta u Lokomotivu i strpljivo radio i čekao svoju šansu. Dobio je priliku u petak gdje je odigrao zapaženu rolu u svom debiju u velikoj pobjedi nad Dinamom:

"Debi za mene nije mogao biti bolji! Pobjediti Dinamo uvijek imam veliku težinu, s obzirom da svi znamo njihovu kvalitetu i dominaciju u HNL-u, te sjajne predstave u Ligi prvaka ove sezone.

Ne želim pričati o sebi jer u svakoj pobjedi želim staviti momčad na prvo mjesto. Pogotovo sada kada imamo fenomenalnu atmosferu u svlačionici. Tako da ova pobjeda, kao i svaka prethodna, nije produkt samo pojedinačnih igračkih kvaliteta nego prije svega momčadskog duha i zajedništva koje nas krasi.

Ja i Stipo Marković smo u odličnim odnosima i ne gledamo se kao na konkurenciju na istoj poziciji. Veselim se s jednakim žarom i kad Stipo igra i momčad pobijedi, kao što se i on veselio u petak kada sam ja igrao.

Momčad je jako dobro pripremljena, i taktički i fizički. Bitno je što prije zaboraviti pobjedu protiv Dinama i psihički se pripremiti za Rujevicu. Znamo da je Rijeka jako dobra momčad, a pogotovo kad igra na svom stadionu, i pogotovo sada u prvoj utakmici s gledateljima na stadionu.

Biti će jako zahtjevna utakmica, ali znam našu kvalitetu i znam da svaka momčad u ligi razmišlja puno o Lokomotivi, jer pokazali smo svima kakvu kvalitetu posjedujemo. Ponavljam, biti će jako teška i zahtjevna utakmica, no morati ćemo iskoristiti sve što nam Rijeka pruži, te ćemo svi morati biti na svom maksimumu kako bi se vratili na Kajzericu s pozitivnim rezultatom!"

Utakmica protiv Rijeke je po rasporedu u utorak, 16.6. s početkom u 21:05 na Rujevici.