NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Četvrtfinale kupa: Lokomotiva - Rijeka 1:2

U utorak u 19:30 sati u Kranjčevićevoj smo odigrali četvrtfinalni dvoboj Hrvatskog kupa protiv Rijeke.Lokomotiva je povela u 19. minuti golom Radonjića na asistenciju Lecjaksa. Lokomotiva je cijelo prvo poluvrijeme bila bolja momčad na terenu s više prilika, međutim ne ujednačen kriterij suca Batinića doveo nas svojom odlukom da je sudac u 44. minuti, nakon benignog prekršaja našeg Uzunija dosudio crveni karton za Myrta, što je svakako usmjerilo tijek utakmice.

U drugom poluvremenu Rijeka je, s obzirom na brojčano stanje na terenu, preuzela inicijativu te stvarala prilike. Kapitalizirali su šanse u 54. minuti kada su preko Hebera izjednačili te u 65. minuti preokrenuli rezultat. 

Čestitamo našim Lokosima koji su u zadnjih petnaestak minuta, iako s igračem manje, aposlutno dominirali terenom, te brzim i spretnim individualnim potezima i grupnim akcijama prijetili brojčano brojnijoj Rijeci, međutim rezultat je ostao 1:2 za Rijeku, te su se gosti plasirali u četvrtfinale. 

Ovim putem čestitamo Rijeci na prolasku u polufinale, a nas intrigira što bi bilo da je kriterij suca Batinića bio ujednačen.

 

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 1:2

19' 1:0 strijelac Dejan Radonjić
54' 1:1 Heber
65' 1:2 Gorgon

 

Početna postava: Hendija, Datković, Lecjaks, Halilović, Radonjić, Ivanušec, Mlinar, Kolinger, Uzuni, Kastrati, Karačić
klupa: Vasilj, Hujber, Drožđek, Smoljo, Božić, Burić, Krstanović