NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Četvrtfinale kupa: Šibenik - Lokomotiva 0:4

Lokomotiva je u utorak odigrala četvrtfinale kupa sa Šibenikom., zasluženo slavila visokom pobjedom i plasirala se u polufinale kupa!

Od početka susreta Lokomotiva je skoncentrirano gradila igru, držala loptu u svom posjedu, te pokušavala poentirati. Lokomotiva je povela u 28. minuti nakon prekrasne akcije, Kastrati je probio desno krilo te centrirao visoku loptu koju je glavom preusmjerio Indrit Tuci, a Myrto Uzuni prima i poentira za vodstvo! U 33. minuti sudac Matoc je dosudio nepravedni kazneni udarac za domaćine, jer nakon pravovremenog starta na loptu Stipe Markovića, igrač Šibenika pada. No domaći Kukec nije realizirao kazneni udarac. Ispratili smo prvo poluvrijeme s 0:1.

Od početka drugog poluvremena Lokomotiva je nastavila s dominacijom, što je i okrunila u 49. minuti susreta. U lijepo akciji Kastrati je pogodio stativu, lopta se silovito vratila prema Karačiću, koji pogađa mrežu za povećanje vodstva Lokomotive.

U 83. minuti susreta treći pogodak Lokomotive. Cokaj je dalekomentnim šutem s dvadesetak metara pogodio desni kut za 0:3. U 85. minuti Petrak je pogođen loptom u glavu te je u trenutku izgubio svijest. Zaista ružna scena, no sva sreća, odmah se probudio i pridigao Petrak. Nadamo se da je Oliver dobro!

Konačnih 0:4 postavio je Dino Halilović u 90. minuti susreta!

 

ŠIBENIK - LOKOMOTIVA 0:4

0:1 za Lokomotivu, strijelac Myrto Uzuni
0:2 strijelac Fran Karačić
0:3 strijelac Enis Cokaj
0:4 strijelac Dino Halilović