NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Dinamo - Lokomotiva 2:1

U drugoj utakmici proljetnog dijela sezone gostovali smo na Maksimiru kod aktualnog prvaka i vodeće momčadi lige.

Dinamo je u utakmicu ušao furiozno, nizao je prigode, no defenzivno je Lokomotiva dobro odgovarala svim izazovima. Zanimljivo kako je u prvih trideset minuta utakmice Dinamo pogodio tri puta okvir gola Čavline. Dinamo je poveo u 35. minuti pogotkom Ristovskog, nakon četvrte stative. Lokosi u prvom dijelu nisu ozbiljnije zaprijetili na gol domaćina, tako da smo s rezultatom 1:0 ispratili prvo poluvrijeme.

U drugo poluvrijeme ušli smo s tri izmjene, umjesto Tucija ušao je Aliyu, Goričana je zamijenio Milićević, a umjesto Salihua je ušao Matić. Odmah u otvaranju drugog dijela Stojković je sjajno pucao nakon ubacivanja Aliyua no Livaković je pokazao zašto je prije dva mjeseca bio najbolji vratar u Kataru, te je uspio obraniti.

U 58. minuti Baturina nakon ubacivanja Špikića povisuje vodstvo domaćina.

U 64. minuta smanjili smo rezultat! Pivarić je postigao pogodak koji je zbunio mnoge. Naime Pivarić je pucao s lijeve strane u desnu malu mrežicu, gdje je očigledno, postojala rupa u mreži, te je lopta iz unutrašnjosti gola izašla izvan mreže. u 71. minuti Cipetić puca milimetar od gola. U 72. minuti izašao je Smakaj a ušao Krivak. Od 83. minute imali smo igrača više na terenu jer drugi žuti karton dobio je Dinamov Mišić. U 86. minuti ušao je Šotiček umjesto strijelca i kapetana Pivarića. 

 

DINAMO - LOKOMOTIVA 2:1

35' 1:0 strijelac Ristovski
58' 2:0 strijelac Baturina
64' 2:1 strijelac Pivarić

 

Početna postava: Čavlina, Salihu, Kulenović, Tuci, Marić, Smakaj, de Haas, Pivarić, Goričan, Stojković, Cipetić
Klupa: Šubarić, Žilinski, Matić, Aliyu, Šotiček, Milićević, Tomečak, Kalaica, Groznica, Batur, Vranjković, Krivak