NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Dragovoljac - Lokomotiva 2:2

Hrvatski Dragovoljac i Lokomotiva otvorili su u petak 12. kolo utakmicom u Kranjčevićevoj, te su, unatoč vodstvu od 0:2 na kraju remizirali s domaćinom.

Trener Čabraja nije mogao računati na kartonirani duo Cokaj - Marić, tako da je ovo po prvi puta u se započelo bez i jednog od tog dvojca na pozicijama defenzivnog veznog.

Već u 9. sekundi utakmice Sandro Kulenović je dobio žuti karton, što je rekord 1. HNL. U 9.minuti Kulenović postiže gol glavom nakon sjajne asistencije Milićevića!

U 17. minuti Kačavenda je nanizao nekoliko igrača te snažno opalio s više od 20 metara i postigao krasan gol za 2:0!

U 30. minuti Dragovoljac je smanjio zaostatak. Benedik Mioč pucao je s ruba 16 metara, lopta se odbila od obrambenog igrača i prevarila Nevistića, za 1:2. S tim rezultatom ispratili smo prvo poluvrijeme.

U 57. minuti Lukić neometan, nakon ubačaja, postiže gol za 2:2.

U 60. minuti ušli su Hoxha i Dabro umjesto Pivarića i Kulenovića. 

U 75. minuti krvnički start Pasaričeka nad Soldom! Otvorenim đonom na stajnu nogu našeg Soldu! Nakon javljanja VAR-a direktni crveni karton za Pasaričeka, a mi se nadamo da će Nikola Soldo, naš Sočo biti dobro nakon ovog mučkog prekršaja! Umjesto Solde je ušao Artistico.

Kako je vrijeme odmicalo Lokomotiva je bila sve opasnija i sve konkretnija, međutim rezultat se do kraja nije mjenjao te je svaka momčad osvojila po bod.

 

HR. DRAGOVOLJAC - LOKOMOTIVA 2:2

9' 0:1 strijelac Kulenović
17' 0:2 strijelac Kačavenda
30' 1:2 strijelac Mioč
57' 2:2 strijelac Lukić

 

Početna postava: Nevistić, Milićević, Mersinaj, Soldo, de Haas, Cipetić, Đira, Pivarić, Aliyu, Kačavenda, Kulenović
klupa: Santini, Musa, Hoxha, Dabro, Artistico, Goričan, Stojković, Vranjković, Florucz