NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Druga pripremna utakmice: Lokomotiva - Celje 1:1

Lokomotiva je u četvrtak odigrala svoju drugu pripremnu utakmicu protiv slovenskog prvoligaša NK Celje u Kranjčevićevoj.

Podsjetimo, u prvoj pripremnoj utakmici pobijedili smo Goricu 2:0 golovima Marića i Zdunića.

Trener Čabraja odlučio se za ovih početnih jedanaest: Na vratima Turbaievskiy, Cipetić i Pivarić na bekovima, Salihu i Šušković na stoperskih pozicijama, u vezi su Smakaj, Maleš, Kačavenda, te Raul, Goričan i Zdunić.

Prvo poluvrijeme bilo je bez pogodaka, najbolju priliku imali su Goričan i Zdunić u istoj akciji u 24. minuti.

U drugom poluvremenu kapetansku vrpcu preuzeo je Hendija na vratima, zatim su ušli Roca, Marku, Bubanja i Soldo u zadnjoj liniji, Išlić, Bošković, Krivak, Kallaku, Šotiček i Špeljak.

Već na početku drugog dijela Soldo iz prekida i Kallaku su se našli u dobrim prigodama, no bez pogodaka.

U 66. minuti Lokomotiva je povela iz kornera. Izveo je mladi Fabijan Krivak i naciljao Boškovića koji glavom u skoku poentira u mrežu mrežicu. U 76. minuti izašao je Roca a ušao Gulko. U 80. minuti ušao je Matić umjesto Solde.

U 90. minuti dosuđen je kazneni udarac za Celje, koji je i realizirao Begić za konačnih 1:1.

Bila je ovo ujedno i posljednja pripremna utakmica u Zagrebu, jer Lokosi u ponedjeljak 27.6. nastavljaju svoje pripreme u Nizozemskoj, gdje će se odigrati četiri pripremna susreta. Popis putnika u Nizozemsku kao i suparnike u utakmicama ćemo pravovremeno objaviti.