NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

eSport PES suradnja s društvom Dvanaesti igrač

NK  Lokomotiva i društvo Dvanaesti igrač  pokrenuli su zajedničku suradnju u svrhu promocije eSporta u Hrvatskoj na serijalu Pro Evolution Soccer.

eSport team Lokomotiva natjecati će se u prvom profesionalnim natjecanju 11v11 u organizaciji VGL eSports & HFP (Greece) a boje tima braniti će članovi društva 12. Igrač.

 

Organizacija 12.Igrač vuče korijene iz 2010 god. od kada tim ljudi na čelu s Ivanom Šakićem (shajaCRO) i Vladimirom Mužinićem (fatamorgana) rade na organizaciji PES online ligaških natjecanja. U posljednje tri godine pokrenute su multi momčadi koje su sudjelovale na mnogim svjetskim natjecanjima. Društvo 12. Igrač broji 200tinjak aktivnih igrača koji sudjeluju u raznim online PES natjecanjima. Cilj društva je promocija PES serijala i općenito eSporta u Hrvatskoj. Pokrenuli smo zajedničku suradnju u svrhu promocije eSporta u Hrvatskoj na serijalu PRO EVOLUTION SOCCER. 


Moramo naglasiti da je NK Lokomotiva kao prva na razini Hrvatske prepoznala potencijal eSporta i svima omiljenog PES-a, a društvo Dvanaesti igrač prva PES organizacija koja je postigla dogovor i suradnju, nadajmo se dugotrajnu i uspješnu.

Zapratite nas na Facebooku.
Zapratite nas na Twitteru
Gledajte streamove na Twitchu
Gledajte video materijale na Youtubeu
Posjetite web stranicu 12igrač

The pitch awaits!