NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Finale Arena Kupa - Lokomotiva - Inter 0:1

Lokomotiva je treću godinu za redom u finalu Arena Kupa, medulinskog turnira pripremnih zimskih utakmica u organizaciji Arena Turista, te kao i zadnje dvije godine, Lokosi su u finalu izgubili.

Gledali smo jako dobru utakmicu u kojoj je trener Tomić dao priliku velikom broju juniorskih igrača te prvotimaca iz drugog plana. Lokosi su u ofenzivi stvarali prilike, defenzivno dobro stajali, no nažalost bio je koban trenutak dekoncentracije u 84. minuti, kada Interov Zulim postiže pogodak za pobjedu.

Prošle zime Lokomotiva je u finalu igrala protiv austrijskog St. Poltena. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 1:1, strijelac za Lokose bio je Ivan Lovrić, a nakon jedanaesterca spretnija je bila austrijska momčad s ukupnim rezultatom 7:8. Prije dvije godine Lokosi su bili u finalu s rumunjskim Vitorulom, te izgubili rezultatom 1:2, strijelac za Lokose bio je Cekici.

Prijenos utakmice, osim direktnog prijenosa na televiziji na kanalu HNTV, možete pogledati i online putem live streama kojeg je HNTV osigurao na linku: OVDJE

 

Lokomotiva - Inter 0:1

84' strijelac za Inter Zulim

 

početna postava: Šemper, Hujber, Mersinaj, Kolinger, Barić, Chago, Burić, Radonjić, Krajinović, Jakić, Antunović
klupa: Radelić Žarkov, Majer, Majstorović, Majcenić, Datković, Krstanović