NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Germania - potpisan novi ugovor o suradnji

S ponosom objavljujemo kako je potpisan novi ugovor o suradnji s Germanijom. Germania je drugo ime za kvalitetu i pobjede, a uvijek je uz mlade, talentirane, ambiciozne sportaše, kakvih u klubu s Kajzerice ne manjka, pa se obnova suradnje nametnula sama od sebe i sklopljena je na obostrano zadovoljstvo.

Na potpisivanju ugovoru nazočili su direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić i izvršni direktor Lokomotive Dennis Gudasić.

Gospođa Batarilo-Čerdić je povodom popisivanja ugovora izjavila: “Jako mi je drago što Germania nastavlja sponzorirati ambiciozni klub prepun talenata poput Lokomotive. Naša prošlosezonska suradnja bila je više nego dobra pa smo se lako dogovorili za produljenje, na obostrano zadovoljstvo. Ne sumnjam u uspjeh našeg partnerstva, a našim sportskim prijateljima s Kajzerice želim da s Germanijinim znakom ostvare još puno pobjeda”.

“Poklopili su se interesi našeg kluba i Germanije kao tvrtke, Germanijin žuti logo odlično pristaje na naš plavi dres s bijelim okomitim prugama, koji ćemo tek predstaviti te na rezervni bijeli s tankim ljubičastim prugama. Lokomotiva simbolizira putovanje zacrtanom prugom i s obzirom da smo bili iznimno zadovoljni našom suradnjom u proteklih godinu dana, lako smo si dali ruke za novu, u kojoj želimo biti još brži, jači i uspješniji, mrsiti račune takozvanoj velikoj četvorci u prvenstvu i Kupu te u svakom slučaju ostati u gornjem domu hrvatskog nogometa”, poručio je izvršni direktor Dennis Gudasić.