NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Inter Zaprešić 0:0

Lokomotiva je danas odradila prvu pripremnu utakmicu ovih ljetnih priprema, sa zaprešićkim Interom, ponovnim sudionikom 1. HNL od ove sezone.

 
Unatoč tome što nije bilo golova, vidjeli smo jednu brzu i dinamičnu utakmicu s visokim tempom u svih 90. minuta. 
 
Što se tiče sastava, svi igrači su upisali minutažu u utakmici osim Mrčele koji se nalazi s australskom reprezentacijom, te Damira Šovšića koji preventivno nije igrao zbog bolova u zadnjoj loži.
 
Lokosima je ovo jedina pripremna utakmica u Zagrebu, u subotu odlaze u svoju ljetnu rezidenciju na slovensko Pohorje gdje će odraditi ostale prijateljske susrete.
 
 
 
 
 
 

Bijelo plavi dres

Moguće veličine: S, M, L, XL, XXL
Cijena: 299 kn

 

Zeleni dres

Moguće veličine: S, M, L, XL, XXL
Cijena: 299 kn

 

Ljubičasti dres

Moguće veličine: S, M, L, XL, XXL
Cijena: 299 kn

 

NK Lokomotiva Vam nudi mogućnost kupnje artikala iz svog prodajnog asortimana. U slučaju da ste zainteresirani za neki od ponuđenih artikala, mailom pošaljete upit sa detaljima o veličini, broju i količini željenog artikla. Po zaprimljenom mailu obavijestiti ćemo Vas o dostupnosti i detaljima isporuke te u slučaju raspoloživosti poslati i službenu ponudu za kupnju. Po zaprimljenoj uplati artikl šaljemo poštom, dostava unutar RH je besplatna.Prilikom isporuke naručenog artikla šaljemo i fiskalni račun te potvrdu o zaprimljenoj uplati

U slučaju da željeni artikl nemamo na stanju rok isporuke je 10 radnih dana od zaprimljene narudžbe. 
Ukoliko artikl želite preuzeti u prostorijama NK Lokomotiva na adresi Radoslava Cimermana 3, molimo Vas da ranije najavite svoj dolazak na navedeni broj telefona.