NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Goran Tomić: Moramo odigrati perfektno kako bi bodovi ostali u Kranjčevićevoj!

Trener Goran Tomić uoči nedjeljnom dvoboju s Hajdukom u Kranjčevićevoj, prokomentirao je s nama tekuća zbivanja. Na upit kolika je razlika u kadrovskom i igračkom smislu sada, i u trećem kolu kada smo praženi na Poljudu 3:0, trener Tomić odgovara:

"Razlika je. Mi smo nakon zadnjeg dana prijelaznog roka promijenili nekoliko igrača. Sada imamo totalno drugačiju zadnju liniju u odnosu na tu utakmicu s Poljuda. Tu je sada i Sammir, Jakić nije tada igrao, sadašnjih četiri ili pet igrača nije blo na toj utakmici, tako da je velika razlika u odnosu na tu utakmicu i sada.
Što se tiče nedjeljnih izostanaka, ozlijeđeni su Petrak i Arežina, Maružin je tek počeo trenirati, imao je visoku temperaturu, a tri akumulirana žuta kartona ima Pape Assane."

Na konstataciju kako Hajduk statistički bolje prolazi u domaćim utakmicama nego na gostujućim, Tomić kaže:

"Bolje rezultate postižu doma nego u gostima, no ne bih ulazio previše u takve analize. Hajduk je jako kvalitetna ekipa koja se s pravom nalazi na vodećem mjestu na tablici. Imati će veliku podršku i u Kranjčevićevoj. Morati ćemo se jako namučiti te odigrati jednu perfektnu utakmicu kako bi bodovi ostali u Kranjčevićevoj.

Mi smo spremni. Odradili smo dobra dva tjedna treninga i jedva čekamo da utakmica počne!"

 

Cijena ulaznice zapadnu tribinu iznosi 60 kuna. Cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu iznosi 40 kuna.

Pretprodaja u subotu od 13:00 do 16:00 sati na blagajni stadiona u Kranjčevićevoj. Prodaja na dan utakmice počinje dva sata prije početka susreta, dakle od 15:30. Ulaznice za gostujuću tribinu moći će se kupiti i preko gostujućeg kluba.