NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Goran Tomić: Slijedi spektakularna završnica prvenstva!

Goran Tomić uoči dva finalna dvoboja koja su pred nama, u subotu zadnje kolo sezone protiv Osijeka, gdje ovisno o raspletu možemo biti drugi, treći ili četvrti na tablici, te uoči finala kupa u Šibeniku s Rijekom, podijelio je svoja razmišljanja:

"Slijedi nam spektakularna završnica prvenstva, do zadnje minute neće se znati tko će zasjesti na drugu poziciju. Bolje je za nas igrati u Gradskom vrtu pred praznim tribinama, nego uz gromko bodrenje domaćih navijača, koji su ove sezone često nosili Osijek do uspjeha. Nemamo što kriti, to je naša prednost.

Rekao sam igračima da moraju biti ponosni i sretni, jer u iduće dvije subote igramo dva finala. I kako god sve završni, ovo je povijesna sezona Lokomotive, koja s neusporedivo manjim budžetom od izravnih suparnika ravnopravno sudjeluje u borbi za vrh do zadnje sekunde.

Ovo je već statistički najbolja sezona Lokomotive u HNL-u i nemamo ni najmanji razlog za za nekakvo nezadovoljstvo ili negativno razmišljanje. Veselimo se našim velikim subotama, uživati ćemo u svakoj sekundi u predstojeće dvije utakmice.

Spremni smo za taj izazov u Osijeku. Možemo pobijediti, siguran sam u to. Na početku sezone svi bi potpisati ovakav scenarij da u zadnjem kolu pobjedom možemo skočiti na drugo mjesto!"