NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Gorica - Lokomotiva 0:0

U subotu smo gostovali u Velikoj Gorici i osvojili bod u utakmici bez pogodaka. Nakon početnih par minuta odmjerivanja snaga na sredini terena, prva prilika zbila se za domaćine u 14. minuti. Moharrami je nepotrebnim startom zaradio žuti karton, a iz slobodnog udarca pucao je bivši Lokos Kristijan Lovrić, no Ivo Grbić sjajno je obranio prizemljeni udarac u bliži kut.

Najbolju priliku Lokomotiva je ostvarila u 38. minuti susreta, Moharrami je sjajno probio desni bok te centrirao visoku loptu koju Budimir usmjerava glavom a Drožđek zahvaća nogom, no međutim u zadnji trenutak su se domaćini obranili. Do kraja prvog dijela nismo imali prilike vidjeti ozbiljnije šanse na utakmici, te smo prvo poluvrijeme ispratili bez pogodaka.

Gorica je bolje otvorila drugo poluvrijeme. Ostavila je dojam kao agresivnija momčad koja je konstantno prijetila vrataru Grbiću. Prvu izmjenu Trener Tomić napravio je u 58. minuti susreta kada je umjestgo Drožđeka ušau Uzuni.

U 66. minuti umjesto Marka Tolića ušao je Sammir i tako upisao prvi službeni nastup za Lokomotivu! Zaista lijepa gesta što je prilikom ulaska dobio pljesak s tribina u Velikoj Gorici. Do kraja utakmice nije bilo pogodaka, te možemo zaključiti kako se, s obzirom na tijek utakmice, sretno vraćamo na Kajzericu s osvojenim bodom.

 

 

Nakon utakmice je Indrit Tuci povodom 19. rođendana dočekan u svlačionici Gorice sa slavljeničkom tortom
 

 

GORICA - LOKOMOTIVA 0:0

 

Početna postava: Grbić, Moharrami, Karačić, Kolinger, Marković, Cokaj, Petrak, Tolić, Drožđek, Budimir, Kastrati
klupa: Hendija, Uzuni, Sammir, Pape Assane, Majić, Mersinaj, Tuci, Halilović, Gluhaković