NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Gorica - Lokomotiva 4:2

Lokomotiva je u subotu gostovala u Velikoj Gorici i upisali prvi poraz u prvenstvu u Velikoj Gorici.

Gorica je povela na samom početku utakmice.Već od pete minute susreta je Gorica povela. Iz slobodnog udarca s 18 metara, preko živog zida gol je postigao Goričin Hamad.

U 17. minuti kazneni udarac za Lokomotivu. Kačavenda je izašao pred vratara Banića, koji je napravio prekršaj. Siguran s bijele točke bio je Josip Pivarić!

U 22. minuti Irfan Hadžić je dobio nezgodan udarac u koljeno, u kaznenom prostoru Gorice. Nakon promptno ukazane liječničke pomoći, na nosilima je napustio teren. Umjesto Hadžića ušao je Chajia u 25. minuti susreta.
U 28. minuti Gorica je ponovno povela golom Mudrinskog. Vrijedi spomenuti u 45. minuti udarac Maleša s više od trideset metara, no lopta je za nekoliko centimentara otišla iznad gola.

U drugo poluvrijeme ušli smo bez izmjena. U 51. minuti sjajna individualna akcija Chajie, pogodio je okvir gola. Dvije minute kasnije gol na drugoj strani. Špikić pogotkom povisuje rezultat. U 55. minuti nakon provjere VAR-a, utvrđeno je kako je Goričin Stenvoorden igrao rukom, dobio je isključujući žuti karton te je dosuđen kazneni udarac za Lokomotivu. Ponovno je na bijeloj točki Pivarić bio izvođač i ponovno je bio siguran pri izvođenju!

Dvostruka izmjena u 70. minuti, izašao je Marković a ušao Bonansea, a umjesto Cokaja je ušao Kallaku. U 74. minuti Špikić postiže drugi gol na utakmici. U 93. minuti argentinski napadač Bonansea dobio je direktni crveni karton nakon udaranja igrača Gorice glavom u glavu.

 

GORICA - LOKOMOTIVA 4:2

5' 1:0 strijelac Hamad
17' 1:1 strijelac Pivarić
28' 2:1 za Goricu, strijelac Mudrinski
54' 3:1 strijelac Špikić
56' 3:2 Pivarić smanjuje rezultat
74' 4:2 Špikić postiže drugi gol

 

Početna postava: Hendija, Marković (70' Bonansea), Papadopoulos, Lešković, Cipetić (85' Stojković), Cokaj (70' Kallaku), Maleš, Kačavenda, Šimić, Pivarić, Hadžić (25' Chajia)
klupa: Santini, Bonansea, Čeliković, Osmanković, Salihu, Osmanković, Stojković, Chajia, Kallaku, Marin