NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Hajduk - Lokomotiva 2:1

Zatvorili smo 6. kolo gostovanjem na splitskom Poljudu kod Hajduka i upisali novi poraz na gostovanju.

 

   

{eventName} Live Score

 

Lokomotiva je sjajno stajala u početnim minutama, te je uspješno prenosila loptu na Hajdukovu trećinu terena. Prvu priliku imao je Kulenović koji je na lijepu asistenciju Vasilja iz okreta zapucao, no vratar Kalinić je obranio.

Prvi pogodak vidjeli smo u 33. minuti kada se Awaziem najbolje snašao nakon ubačaja te zabio za vodstvo domaćina. U 39. minuti Čavlina je sjajno obranio Livajin udarac s pet metara. Iz te obrane Hajduk je imao korner. Nakon izvedenog kornera Grgić je poentirao za vodstvo Hajduka. Trajala je višeminutna VAR provjera koja je utvrdila da je pogodak regularan.

U drugo poluvrijeme ušli smo s dvije izmjene. Umjesto Vasilja i Smakaja ušli su Stojković i Tuci. Djelovali smo kompaktnije te defenzivno zrelije u drugom dijelu, nismo vidjeli izgledne prilike u početnih dvadesetak minuta drugog dijela. U 70. minuti umjesto Cipetića ušao je Vranjković.

U 73. minuti dosuđen je kazneni udarac za Lokomotivu. Goričan je utrčao u kazneni prostor a Awaziem ga je s leđa srušio. Pucao je Sandro Kulenović, zabio, te smanjio rezultat na 2:1! U 80. minuti Kulenović je iskoristio nesporazum Hajdukove obrane te je izbio pred Kalinića, no vratar brani.

U 84. minuti umjesto Goričana ušao je Šotiček. U 86. umjesto Marića ušao je Bubanja. Kako su se bližili zadnji trenuci Lokosi su bili sve opasniji po gol domaćih, no nažalost nismo uspjeli prilike pretvoriti u pogotke, tako da smo upisali poraz od 2:1 na Poljudu.

 

 

HAJDUK - LOKOMOTIVA 2:1

33' 1:0 strijelac Awaziem
40' 2:0 strijelac Grgić
73' 2:1 strijelac Kulenović 11m

 

 

Početna postava: Čavlina, Milićević, Mersinaj, Soldo, Cipetić, Smakaj, Cokaj, Marić, Vasilj, Kulenović, Goričan
Klupa: Hendija, Santini, Maleš, Salihu, Tuci, de Haas, Stojković, Vranjković, Bubanja, Šotiček