NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Hajduk - Lokomotiva 3:0

U sklopu trećeg kola gostovali smo kod Hajduka na Poljudu i pretrpjeli težak poraz. Hajduk je u prva dva kola ostvario dvije pobjede protiv Varaždina i Istre, s druge strane Lokosi su pružili jako dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke i nažalost nisu upisali bodove. Tako da je Lokomotiva nakon tri kola posljednje plasirana momčad prvenstva, jedina bez postignutog pogotka.

Lokomotiva je ušla bolje u utakmicu. Od prve minute djelovala je kompaktno i koncentrirano. Dojma smo kako su Lokosi svjesno domaćinima prepustili posjed lopte, a onda čekali brze kontranapade. U prvih tridesetak minuta Lokosi su imali pet sjajnih prilika.

Međutim opet se pokazalo kako je realizacija najveća boljka ove ekipe. A kako to često biva u nogometu, kada ne iskoristite svoje šanse, iskoristiti će ih protivnik. Tako je u 39. minuti u prvom ozbiljnijem napadu Hajduka Caktaš postigao pogodak, da bi minutu i pol kasnije Edouk povisio na 2:0. S tim rezultatom smo i ispratili prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu igru je napustio Tilić, a zamijenio ga je Halilović. U 56. minuti Nejašmić s više od dvadeset metara postiže gol za 3:0 Hajduka. Druga izmjena u Lokosima zbila se u 62. minuti kada je umjesto Assanea ušao Emerson. U 77. minute igru je napustio Budimir, a ušao mladi talentirani Tuci.

 

HAJDUK - LOKOMOTIVA 3:0

 

početna postava: Grbić, Marković, Kolinger, Datković, Karačić, Assane, Uzuni, Cokaj, Tolić, Kastrati, Budimir
klupa: Hendija, Hujber, Majić, Mersinaj, Tuci, Smoljo, Emerson, Halilović