NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Hrvatski kup: Zagreb - Lokomotiva 0:1

U srijedu 25.10. odigrana je osmina finala Hrvatskog nogometnog Kupa. Lokomotiva je protiv NK Zagreba na stadionu u Kranjčevićevoj slavila 0:1 pogotkom Lovre Majera.

Već u 5 minuti susreta Šemper čini nespretan prekršaj u svom prostoru, čime je dosuđen kazneni udarac za NK Zagreb. No Šemper se iskupio sjajno obranivši kazneni udarac!
Lokomotiva je sukladno renomeu držala konce igre te sustavno održavala posjed lopte  i napadala. U 28. minuti Lovro Majer je iz slobodnog udarca s 25 metara udaljenosti postigao prekrasan zgoditak! Definitivno prekrasan pogodak koji već sad možemo proglasiti Loksinim golom sezone!
Do kraja prvog poluvremena Lokosi su imali još nekoliko prigoda i lijepih akcija, no bez realizacije.
U drugo poluvrijeme ušli smo za zamjenom igrača, umjesto Chage ušao je Musa u igru. U 49. minuti vidjeli smo prekrasnu akciju Majera i Radonjića, Radonjić izbija pred golmana i pogađa stativu. Vrijedi spomenuti 80. minutu kada je Lokomotiva u jednoj akciji složila tri sjajne prilike. Majer je prvi pucao, odbijenu loptu lovi Krstanović koji  je sjajno pucao, obranjena lopta odbija se do Capana koji glavom puca, no domaćini su nekako skinuli loptu sa crte.

Ovim rezultatom Lokomotiva se plasirala u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa.

 

ZAGREB - LOKOMOTIVA 0:1

28' 0:1 strijelac Lovro Majer

 

početna postava: Šemper, Ivanušec, Radonjić (64' Krstanović), Majer, Barić, Chago (46' Musa), Jakić (72' Burić), Karačić, Oluić, Capan, Kolinger
klupa: Hendija, Musa, Antunović, Majstorović, Doležal, Burić, Krstanović