NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Inter - Lokomotiva 1:1

U sklopu 17. kola gostovali smo u Zaprešiću. Utakmica je počela s podosta prekršaja, više nego što smo navikli u našim međusobnim dvobojima. Vodila se prava bitka na sredini terena, obje momčadi imale su po jednu pravu priliku, no prvo poluvrijeme ispratili smo bez pogodaka.

U drugom dijelu Lokomotiva je povela u 53. minuti. Barić je probio lijevi bok te ubacio u sredinu, Radonjić je propustio loptu za Šunjića koji pogađa u mrežu za vodstvo Lokomotive! U 57. minuti Maksim Oluić je nesmotreno igrao rukom u svom kaznenom prostoru te je sudac dosudio kazneni udarac. Mazalović je postigao pogodak s bijele točke za poravnjanje rezultata. U 70. minuti nakon ubačaja Majera Burić je glavom tukao i pogodio gredu. Četiri miute kasnije Krstanović je mudro proigrao Majera koji gotovo iz mrtvog kuta tuče na gol, no golman Santini je odlično obranio. 

Generalno, drugo poluvrijeme je odigrano s puno više prigoda i puno većeg intenziteta. Obje momčadi su htjele odnijeti pobjedu. Lokomotiva je gospodarila terenom u drugom poluvremenu i bila bolja momčad na terenu, što u prilog ide da iz igre Inter nije imao ozbiljniju priliku za gol, no obje momčadi osvojile su bod.

 

INTER - LOKOMOTIVA 1:1

53' 1:0 strijelac Lokomotive Ivan Šunjić
57' 1:1 (11m) strijelac Mazalović iz kaznenog udarac

početna postava: Šemper, Musa, Oluić, Majstorović, Capan (46' Radonjić), Chago (61' Burić), Šunjić, Ivanušec, Majer, Barić, Krstanović
klupa: Hendija, Datković, Soldo, Antunović, Valentić, Radonjić, Burić