NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Istra 1961 - Lokomotiva 1:0

Nastavila se MAXtv Prva liga, Lokomotiva i Istra odigrali su prvu utakmicu kola, u petak 17.2.2017. s početkom u 18:00 sati u pulskoj Aldo Drosini.

Početnih dvadesetak minuta nismo vidjeli opasne situacije niti s jedne strane, možemo reći kako se radilo o početnim odmjeravanjem snaga.
U 29. minuti bivši Lokos Gržan hitro je ušao u kazneni prostor gdje je probao uputiti udarac na vrata Šempera, međutim rukom je igrao Kolinger te je sudac pokazao na bijelu točku. Precizan u izvođenju kaznenog udarca bio je kapetan Istre Roce, koji je tako u 29. minuti doveo domaćina u vodstvo.

U nastavku su obje momčadi krenule agresivnije, tako da smo u prvom poluvremenu vidjeli čak 6 žutih kartona, četiri kod Lokomotive te dva kod Istre. No osim žutih kartona nismo puno vidjeli do kraja poluvremena, tako da nakon prvih 45 minute obje momčadi u statistici imaju zabilježen po jedan udarac u okvir.

U drugom poluvremenu je Lokomotiva krenula agresivnije te je bila dominantnija momčad na terenu. Igrači su pokazali veliko htijenje no ne i koncetraciju u završnicama napada, jer Lokomotiva je imala nekoliko krasnih situacija koje nije iskoristila.

 

Istra - Lokomotiva 1:0
Udarci ukupno 7-8
Udarci u okvir 3-3
Korneri 4-8
Zaleđa 1-0
Prekršaji 18-23
Žuti kartoni 5-7
Posjed lopte 50-50

 

ISTRA 1961 - LOKOMOTIVA 1:0

29' 1:0 (11m) za domaćina nakon kaznenog udarca kapetana Roce.

Lokomotiva: Šemper, Capan, Kolinger, Rrahmani, Rožman (76' Lovrić), Šunjić, Ivanušec (46' Halilović), Grezda, Bočkaj, Cekici, Mihaljević
klupa: Filipović, Valentić, Lovrić, Halilović, Oluić, Doležal, Ćorić, Antunović