NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Istra - Lokomotiva 1:1

Nakon velike pobjede protiv Hajduka, u četvrtak je uslijedilo gostovanje kod Istre u sklopu 31. kola.Znali smo da nas čeka iznimno teška utakmica protiv ekipe koja se grčevito bori za svoj plasman.

Goran Tomić nije mogao računti na Kolingera, Uzunija i Cokaja zbog akumulirana tri žuta kartona, te ozlijeđenog Sammira.

Lokomotiva je povela u 8. minuti pogotkom Kastratija! Kovačić je poslao dugu dijagonalu, Lirim sjajno peoigrao braniča i vratara Istre te s lakoćom poentirao u prazan gol. 
Svega nekoliko minuta kasnije, u 14. minuti, Istra je izjednačila golom Guzine.

Do kraja prvog dijela su obje momčadi imale po dvije prilike, treba spomenuti sjajnu obranu Grbića u 39. minuti, no rezultat se nije mjenjao. Ušli smo u drugo poluvrijeme s izmjenom, umjesto Halilovića je ušao Marko Tolić. U 62. minuti dvostruka izmjena, izašli su Mersinaj i Tuci a ušli Rakić i Gluhaković.

U 72. minuti Fran Karačić dobio je crveni karton te su u nastavku Lokosi bili s igračem manje. Lokomotiva je i s igračem manje djelovala kao ravnopravna momčad na terenu te imala svoje prilike, međutim konačan ishod je podjela bodova.

 

ISTRA - LOKOMOTIVA 1:1

9' 0:1 Kastrati
14' 1:1 Guzina

 

početna postava: Grbić, Marković, Mersinaj, Kovačić, Karačić, Petrak, Halilović, Jakić, Atiemwen, Tuci, Kastrati
klupa: Hendija, Rakić, Tolić, Budimir, Čeliković, Majić, Gluhaković, Viduka