NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Istra - Lokomotiva 1:1

Dočekali smo napokon i otvaranje nove sezone SuperSport HNL-a! Lokomotiva je u nedjelju u kasnovečernjem terminu zatvorila prvo kolo utakmicom protiv Istre u Kranjčevićevoj. Uslijedila je raspodjela bodova s ukupnim rezultatom 1:1.

U 8. minuti ozlijedio se Mudražija nakon nezgodnog pada na rame. Pružala mu se liječnička pomoć uz teren, a dotle je obrana Lokomotive napravila kardinalnu pogrešku, pri pokušaju vraćanje lopte vrataru Čavlini Erceg je presjekao loptu, zaobišao Čavlinu i poentirao za vodstvo.

Kako Mudražija nije mogao nastaviti igru, zamijenio ga je Luka Stojković. Prvo poluvrijeme ispratili smo s vodstvom Istre.

U drugo poluvrijeme ušli smo s dvostrukom izmjenom, umjesto Šotičeka i Vranjkovića ušli su Leovac i Kanižaj. Kako je vrijeme odmicalo, Lokomotiva je bival sve opasnija i osjetio se, figurativno rečeno, miris gola u zraku. U 66. minuti umjesto Tucija je ušao Lukas Kačavenda i od tada je Lokomotiva aposlutno gospodarila terenom. U 69. minuti nakon kornera Bubanja je najviše skočio, sjajno trznuo vratom te uputio loptu u mrežu za izjednačenje.

Lokosi su do kraja pritiskali gol gostiju, vrijedi spomenuti sjajan šut Stojkovića s dvadesetak metara te maestralnu obranu Istrinog vratara Majkića, tako da smo ispratili utakmicu s 1:1.

 

LOKOMOTIVA - ISTRA 1:1

13' 0:1 strijelac Erceg
69' 1:1 strijelac Bubanja

 

Početna postava: Čavlina, Mersinaj, Mudražija, Tuci, Marić, Milićević, Šotiček, Kalaica, Goričan, Vranjković, Bubanja
Klupa: Šubarić, Živković, Matić, Leovac, Mašić, Stojković, Kačavenda, Bošković, Smakaj, Kanižaj, Fetai, Canjuga