NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Ivo Grbić: Očekuje nas atraktivna utakmica s odličnom Rijekom!

Ivo Grbić oduševio je obranama u U21 reprezentaciji Hrvatske, gdje je, kao i Luka Ivanušec, u igri bio drugo poluvrijeme prijateljskog susreta protiv Italije i gdje je pri rezultatu 2:0 za Italiju imao nekoliko sjajnih obrana. Konačan ishod bio je 2:2.

"Odlično je bilo s reprezentacijom, radili smo jako dobro. Ivanušec i ja smo dobili priliku u drugom poluvremenu. Nakon što smo gubili 2:0, uspjeli smo se rezultatski vratiti. Tako da u pozitivnom ozračju dočekujemo nadolazeće europsko prvenstvo.

U petak nam stiže Rijeka, pričao sam o utakmici s Rijekinim Murićem i Mamićem, baš smo komentirali kako nakon samo četiri dana od utakmice s Italijom igramo u Kranjčevićevoj.

Očekuje nas svakako dobra i atraktivna utakmica, gdje ćemo imati svoje prilike. Vraća nam se par bitnih igrača i nadam se našoj dobroj igri i pozitivnom rezultatu! Sigurno neće biti lagana utakmica jer Rijeka je odlična ekipa, što i potvrđuje trenutno druga pozicija na tablici. No i mi smo dobri i svakako će se i nas nešto pitati!"

 

Utakmica protiv Rijeke je u petak u 19:00 sati u Kranjčevićevoj.