NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Ivo Grbić: Ostali klubovi nemaju dušu kakvu mi imamo u svlačionici

Ivo Grbić pokazao je sjajnu formu i protiv Dinama, u prvom poluvremenu svojim obranama držao je Lokose na životu, A nakon utakmice je za 24sata rekao:

“Svaka čast cijeloj momčadi, znači svima u klubu. Od predsjednika i direktora, do čistačica i svih igrača, svima treba zahvaliti na ovoj sezoni.

Krenuli smo u nju s tri poraza u nizu, svi su nam predviđali borbu za ostanak, ali smo vjerovali u sebe i samo radili.

Sve nam se vratilo, igramo bez navijača, nitko od nas nema velik novac, a mi se borimo za Ligu prvaka i u finalu smo Kupa.

A neki klubovi koji puno ulažu u imaju sve, nemaju dušu kakvu mi imamo u svlačionici.
I ta duša nas je izvukla, Dinamo nas je držao prvo poluvrijeme u naših 16 metara, ali smo izdržali. Sa srcem i dušom smo se branili, dragi Bog nas je na kraju nagradio.



Svaka čast svima, zato smo i pobijedili. I to kakav Dinamo, momčad koja je možda i među 20 najboljih klubova u Europi!”

Nakon što lijepih komplimenata od vratara Dinama, te prvog hrvatskog vratara reprezentacije, Dominika Livakovića, Grbić je kazao:

“Reći ću iskreno, od Livakovića svi mi u Hrvatskoj možemo puno naučiti.
Godinama je na visokoj razini, vukao je Zagreb, sada je jedna od ključnih karika Dinama, a tako je mlad, ponizan i skroman. I još je prvi golman reprezentacije.
Ja sam počašćen jer sam dobio pretpoziv za reprezentaciju koja je trebala ići u Katar, zbog toga sam preponosan. A vjerujem da ću jednog dana biti i Livakoviću konkurencija u najdražem dresu!”

Svaka čast Ivo na sjajnim obranama i prekrasnim riječima!