NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - PAOK 2:1

NK LOKOMOTIVA  - PAOK FC 2:1

30' 1:0 strijelac Marko Kolar
45'+1 2:0 strijelac  Franko Andrijašević
90'+1  2:1 strijelac Robert Mak
 

 

Prije početka susreta:


Nakon utakmice održana je konferencija za medije, trener Lokomotive, Ante Čačić izjavio je slijedeće:

"Svi koji su gledali utakmicu mogu biti zadovoljni! Na kraju je rezultat otišao na našu stranu, a. ono sto sam najavljivao prije utakmice se i potvrdilo. Paok je jako dobra ekipa i favorit, no ne odričemo se želje i volje - uspjeli smo u naumu da ostanemo živi za uzvrat. 

Čestitke mojim igračima na požrtvovnoj i  discipliniranoj igri svih 90 minuta, zbog tog smo i bili nagrađeni, kao i odličnim igrama našeg Zelenike.

Što sam pomislio kada je PAOK smanjio rezultat? Gledajte, PAOK je mogao tokom cijele utakmice doći do zgoditka. pa i mi smo dali drugi zgoditak u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, to se dogodilo i njima u drugom poluvremenu.
Zakasnio sam sa izmjenama, jer mislio sam Capana uvesti baš u tu poziciju da zatvori dva stopera, no nisam uspio izreagirati."

Na novinarsku konstataciju da je Tudor nakon utakmice izjavio da očekuje istu Lokomotivu za sedam dana, a da će PAOK samo biti bolji, Čačić je odgovorio:
"To je sigurno da će se oni poboljšati, no i mi ćemo sigurno drugačije izgledati u uzvratu. iz razloga sto ova utakmica je veliko iskustvo za moje igrače. dobro ćemo pronanalizirati i probati naći protuigru i da izlimitiramo njihovu kvalitetu i da probamo naše resurse staviti u funkciju.

Tvrdim i dalje da su oni favoriti no sigurno puno manji nego što su bili prije ove utakmice!"