NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Jan Lecjaks: I mi i Hajduk trebamo pobjedu!

Jan Lecjaks igra sjajnu sezonu, bilo na lijevom beku ili lijevom krilu, ombrambeno je pravovremen i pouzdan,  u napadu je stalna prijetnja i nije slučajno što ima upisanih šest asistencija i dva gola:

"Očekujem tešku utakmicu. I mi i Hajduk trebamo tri boda iz ove utakmice. Svakako ćemo dati sve od sebe kako bi u nedjelju pobijedili. Ako bih izdvajao nekog igrača Hajduka koji mi se čini najopasniji, to je svakako brazilac Jairo, kompletan je i jako je dobar igrač.

Još je osam utakmica do kraja te je još ukupno 24 boda u igri, svaka utakmica nam je iznimno bitna i protiv svakog trebamo dati svoj maksimum kako bi se plasirali u Europu. Vjerujem u nas i znam da ćemo to na kraju sezone i ostvariti!"

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 14.4.2019. u 19:00 sati. Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 70 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 50 kuna. 

Ulaznice će se moći kupiti na blagajni stadiona u subotu od 12:00 do 18:00 sati, te na dan utakmice u nedjelju dva sata prije početka susreta, dakle od 17:00 sati.

Apeliramo na gledatelje da zbog velikog interesa osiguraju svoje ulaznice što prije kako bi izbjegli velika čekanja i gužve.