NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Jerko Leko: Razvojno kompletna Lokomotivina škola radi odličan posao

Jerko Leko danas slavi 39. rođendan! Nakon sjajne nogometne karijere koju je završio u Lokomotivi, Jerko Leko već drugu sezonu vodi juniorsku momčad Lokomotive, gdje su trenutno prvi na ljestvici:

"Zadovoljan sam sezonom, imamo konstantu, dečki imaju sve manje oscilacija i to je bitno za mlade igrače pred kojima je seniorski nogomet. Razvojno mislim da radim sa stožerom odličan posao kao i cijela Lokomotivina škola."

Na pitanje ima li u kadru materijala za prvi sastav Lokomotiva, Jerko odgovara: "imamo stvarno dosta potencijala i vjerujem da će biti igrača za seniore Lokomotive. Trebaju jos stasati u seniorskom nogometu, bitna je ta iduća stepenica, ciljana i usmjerena posudba ka njihovom razvoju gdje će otići nakon juniorskog završetka, jer taj korak je najkritičniji i najosjetljiviji za mlade igrače.

Poruka za seniore pred Hajduk? Za nedjelju i Hajduk imam samo jednostavnu poruku; da se malo skupimo nakon Zapresića, pokažemo zajedništvo i pripadnost klubu i sa samopouzdanjem uđemo u utakmicu! Vjerujem da ćemo u derbiju biti pravi i osvojiti sva tri boda!"

Leko sretan ti rođendan!