NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Jon Mersinaj: Bitno je da nema euforije!

Jon Mersinaj kapetanski je vodio obranu Lokomotive u pobjedi na Rujevici. Izostankom Pivarića, Mersinaj je nosio kapetansku vrpcu, kao jedan od starosjedioca u klubu. Gotovo godinu dana je izbivao s terena, zatim je iskoristio svoju priliku na stoperskoj poziciji u utakmicama s nekim iz uigranog stoperskog para Soldo - de Haas, te je pružao sjajne igre:

"Velika je čast i zaista poseban osjećaj biti kapetan momčadi. Osjećam veću odgovornost no ujedno i zahvalnost što nosim vrpcu. 

Rijeka je sjajna momčad, ovo nam je bila prva pobjeda u Rijeci nakon puno godina, vrlo smo sretni zbog tri boda, no jednako sam sretan i ponosam i zbog momčadskog duha koji smo pokazali, uz, jasno, dobru igru.

No jako je bitno da nismo upali u nekakvu euforiju. Odmah nakon gostovanja prionuli smo s pripremama za ponovni nedjeljni ogled. Svjesni smo da nas čeka još jedna teška utakmica, no ono što sigurno mogu potvrditi je da ćemo suigrači i ja dati sve od sebe i u toj utakmici.

Ponavljam, bez pompoznih najava i euforije, moramo nastaviti naporno raditi svi zajedno kao momčad, i tek tada možemo do uspješnog rezultata!"

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17:30. sve informacije oko utakmice i ulaznica, pročitajte ovdje.