NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Juniorsko finale kupa: Lokomotiva pobjedila Dinamo!

U srijedu 3.5.2023. odigrana su finala hrvatskog nogometnog kupa za pionire, kadete i juniore. Manifestacija se održala u Rijeci, na stadionu Krimeja NK Orijenta.

U finalu za pionire i kadete parovi su bili Osijek i Hajduk. U oba susreta su mladići Hajduka bili uspješniji.

Finale juniorskog uzrasta odigrano je između Lokomotive i Dinama. Lokomotiva je pobjedila 1:0 golom Krivaka u 85. minuti za trofej!

Trener Nikica Jelavić, uz pomoćne trenere Jozu Bogdanovića i Mate Maleša odlučio se za sastav: Vincelj, Zubović, Matić, Utrobičić, Smakaj, Matijević, Krivak, Šotiček, Sušak, Batur i Markanović.

Na klupi za rezervne igrače bili su Kešina, Stanić, Ivančić, Kardum, Canjuga, Leko i Baždarić.

U prvom poluvremenu vidjeli smo ravnopravnu i aktraktivnu borbu s obje strane. Obje ekipe su imale dva udarca u okvir, međutim prvo poluvrijeme smo ispratili bez pogodaka.

U 67. minuti ozlijedio se Batur, te je umjesto njega ušao Leko. U 81. minuti izašao je Sušak a ušao Kardum. Upravo Kardum je četiri minute kasnije sjajno asistirao natrčalom Fabijanu Krivaku koji je s desne strane matirao vratara Lokomotive za vodstvo Lokomotive u 85. minuti!

U 92. minuti izašao je strijelac Krivak a ušao Baždarić. Krivak je dobio gromoglasni pljesak stadiona na Sušaku. Taj pogodak bio je dovoljan za veliku pobjedu nad Dinamom, veliko slavlje i osvajanje vrijednog trofeja!

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:0

85' 1:0 strijelac Fabijan Krivak

 

Video proslave pogledajte na našem instagram accountu ovdje


Čestitke stručnom stožeru: Segedi, Maleš, Jelavić, Bogdanović, Jozić