NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Kapetan Capan: Ukupno gledajući sezona je uspješna!

Uoči posljednje utakmice sezone i gostovanja u Vinkovcima, porazgovarali smo s kapetanom Lokomotive, Lukom Capanom. Na pitanje kako bi ocijenio kompletnu sezonu, za početak je rekao:

"Ukupno gledajući sezona je uspješna, bez obzirao što nismo završili četvrti na tablici i ulovili kvalifikacije za Europsku ligu i ove godine. Ove sezone napravili smo povjesni uspjeh ulaskom u četvrto pretkolo Europske lige. Mnogi nisu vjerovali u nas te su nas prerano otpisali, a mi smo u najljepšem svjetlu prezentirali hrvatski nogomet i bili na korak do ulaska u Europsku ligu.

Promijenilo se puno igrača prošlog ljeta i trebalo nam je jedno vrijeme da se uigramo, te su možda zbog toga jesenski rezultati bili lošiji ali sve u svemu mislim da trebamo bit zadovoljni.

Na zimskim pripremama smo se sjajno posložili te smo ovog proljeća u Kranjčevićevoj u osam utakmici upisali šest pobjeda, remi i poraz. Naravno da smo sretni s rezultatima ovog proljeća i sada nam je malo žao što smo lošije krenuli u prvenstvu na jesen, jer smo zbog toga izgubili ulazak u kvalifikacije za Europsku Ligu ove sezone.

U Vinkovcima opušteno? Nema govora o nikakvom opuštanju,profesionalci smo i idemo tu zadnju utakmicu u Vinkovcima odigrati najbolje što možemo!"