NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Kapetan Kolinger: Čvrsto smo na zemlji, još je deset teških utakmica pred nama

Kapetan Lokomotive Denis Kolinger ususret dvoboju s Osijekom podijelio je s nama svoja razmišljanja:

"Sad nas očekuje serija utakmica sa svim momčadima iz vrha. Dolazi nam Osijek, što je sigurno važna utakmica i za nas i za Osijek, jer se direktno borimo za mjesto koje vodi u europske kvalifikacije. Smatram da bii sigurno bili zadovoljni sa pozitivnim rezultatom, a to je i izjednačen rezultat.

Nismo u zanosu i ne letimo, nego smo čvrsto sa obje noge na zemlji jer znamo da nas čeka još deset teških utakmica do kraja sezone.

Zadnju utakmicu smo izgubili 4:0 u Osijeku, utakmice protiv Osijeka su uvijek teške i zahtjevne i sigurno nam motiva protiv takve momčadi neće nedostajati.

Grbić u reprezentaciji? Mislim da je pretpoziv Grbića jedna velika stvar! Prije svega za klub i za sve iz kluba, jer je to dokaz kako se dobro radi. Jako mi je drago zbog Ive jer je svojim obranama ove godine to i zaslužio!

HNL je do 31.3. bez gledatelja. Utakmice koje nam slijede uvijek privuku dosta gledatelja na stadion, no moramo što prije prihvatiti takvu situaciju. Misli nam prvenstveno trebaju biti okrenute na teren i igru."