NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Kapetan Pivarić: Varaždin je jako dobar i jako su opasni

Kapetan Lokomotive Josip Pivarić uoči sutrašnjeg dvoboja s Varaždinom u Kranjčevićevoj:

“Zdravlje je dobro, ali nos nije najbolje. Zatvorena je skroz lijeva nosnica te na nju uopće ne mogu disati, no barem dišem na desnu. Ispostavilo se da ću to morati riješiti operacijom, no probati ću završiti sezonu ovakav, pa ćemo onda u lipnju operirati.

Na terenu je ok što se tiče pregleda igre s maskom, jer maske su već usavršene i kvalitetno izrađene, no u početku je bilo teško igrati s maskom, ipak je trebalo vremena za prilagodbu i podosta zna žuljati. Ali izdržati ću još nekakvih dva tjedna s maskom, jer treba proći ukupno šest tjedana od puknuća, tako da brzo će i to proći.

Stanje na tablici i zgusnute ekipe u razmaku jednog boda je jako dobro za naše prvenstvo, to samo potvrđuje koliko je naša liga kompetetivna i koliko je napredovala.
Stvarno je uzbudljivo i zanimljivo svako kolo vidjeti poredak, jer doslovno u dva tjedna možeš doći s osmog mjesta na četvrtu ili treću poziciju. To je nešto što daje posebnu draž ovom prvenstvu. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će na kraju sezone osigurati poziciju koja vodi u Europu.

Varaždin je ove sezone jako dobar i jako su opasni. Imaju jednu od najboljih tranzicija prema naprijed u ligi. Igraju otvoren nogomet i zbog toga očekujem sutra u Kranjčevičevoj jednu otvorenu, zanimljivu i dobru utakmicu iz koje ćemo, nadam se, mi izaći kao pobjednici!”