NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Kemal Osmanković novi je igrač Lokomotive

Dvadesettrogodišnji obrambeni Kemal Osmanković novi je branič Lokomotive! Visok 193 centimetara, dolazi iz BiH velikana sarajevskog Željezničara:

"Prije svega, želim opravdati svoj dolazak u Lokomotivu i čim prije se nametnuti treneru, da ponovimo dobra izdanja od ove sezone i da na kraju pokušamo osvojiti i neki trofej. 
Od europske sezone. Lokomotiva igra sa Rapidom, Viktorijom ili Bešiktašom. To su sve odlične ekipe, biti će teško no nadam se da ćemo uspjeti proći 2.pretkolo.

Naravno da sam gledao Lokomotivu ove sezone. Posebno pred sami kraj prvenstva. Zadivili su me svojim igrama i čestitam svim igračima i trenerima na tome.

Odnos HNL i BiH Prmeijer lige? U HNL-u se igra brži nogomet u odnosu na BiH Premijer Ligu. Bolji su tereni ovdje. Vjerojatno bolji tereni utječu na brži tempo igre u HNL.

Konkurencija je pozitivna jer je to ono što igrače čini još boljima. Na meni je da radim, da radom opravdam dolazak u Lokomotivu, a na treneru da procjeni tko će igrati. Ne plašim se konkurencije nego gledam na nju kao na priliku koja će tjerati kvalitetu moje izvedbe na još viši nivo!"

Dobrodošao u Lokomotivu Kemale!