NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Konferencija za medije nakon 16. kola i gostovanja na Poljudu

Nakon odigranog 16. kola i minimalnog poraza na Poljudu protiv Hajduka, održana je konferencija za medije na kojoj je trener Lokomotive, Mario Tokić, izjavio:

"Mi smo pokušali prezentirati naš nogomet u što boljem svjetlu, postaviti se kao momčad koja ima glavu i rep, i u većini utakmice to smo i uspjeli, osim primljenog gola u 61. minuti, Taj gol ćemo naravno analizirati dodatno. Imali smo svoje prilike i izgledne situacije koje nismo izrealizirali i sve u svemu, kada se ne postigne gol na Poljudu, ne može se očekivati pozitivan rezultat.

Sličan gol smo primili od Peroševića u Osijeku. Nismo mogli ući u otvorenu trku, jer jednostavno bi morali nekoga mijenjati nakon 60 minuta, jer fale nam 6 igrača iz prve postave i ne bi imali koga uvesti u igru.

Moj trenerski status? Sada sam trener, svi znamo kako treneri žive. Ako bude rezultata biti ću duže trener, ako ne neću, kao i svi treneri, i ja živim od rezultata.

Što mislim o Majeru? Vidjeli ste danas, on je igrač koji ima ideju, koji se ne boji igrati, bez obzira što ima 18. godina, no naravno fali mu iskustva. Sve u svemu on je jedan ogromni potencijal, i moramo s njegovim doziranjem biti oprezni."