NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Konferencija za medije povodom dolaska Sammira

Povodom dolaska Sammira održana je konferencija za medije na kojoj su nazočili direktor kluba Božidar Šikić i Sammir. Uz prisustvo velikog broja predstavnika medija, konferenciju je otvorio direktor Šikić:

"Nogometni klub Lokomotiva je uz Sammirovog menadžera Andyja Baru uspjela dovesti Sammira. Kako je Andy Bara čovjek koji svašta može i ima odličan odnos sa Samirrom, doveli smo ga u Zagreb. Znamo da Sammir voli Zagreb i Zagreb voli Sammira. 

Imamo mladu momčad s puno klinaca. Sammir je veliki igrač koji puno zna nogometa, i znam da će njegovo znanje i iskustvo uvelike doprinijeti razvoju i sazrijevanju naših mladih igrača, uz to što će svojim igrama pomoći klubu da ostvari što bolji rezultat."

Sammir je nastavio: "Osjećam se super, volim Zagreb i volim Hrvatsku! Tu sam da pomognem klubu. Vratio sam se u HNL-u koji mi je puno dao, na neki način ću to pokušati vratiti. Drago mi je što sam dio Lokomotive!"

Na upit novinara da li je čuo izjavu direktora Šikića, da kad je Sammir pravi, da bi bio pojačanje za Real Madrid, a kamoli ne za Lokomotivu, Sammir odgovara: "Jesam i to je istina."

U nastavku je kazao: "Dati ću sve od sebe da budemo prvi vrhu tablice i izborimo plasman u Europu. Što se tiče mog dolaska, sve smo dogovorili u pet minuta. U treningu sam, tako da ću odmah biti na raspolaganju u kadru. Financijski sam osigurao sebe i svoju obitelj do kraja života, došao sam igrati za svoj gušt i ponovno uživati u nogometu. Drago mi je što sam došao!"

Zaključio je direktor Šikić: "Na koliko je potpisao Sammir? Na sto godina, do kraja života!" - našalio se direktor Šikić i nastavio: "Ugovor je potpisan na godinu dana, no naš odnos je takav da možemo raskinuti sutra, a može i ostati do kraja karijere. Mi imamo svoju riječ i svoj dogovor."