NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Krajinović: Prekrasan je osjećaj zabiti prvijenac u HNLu!

Nikola Krajinović odradio je svoje treće zimske pripreme sa seniorskom momčadi Lokosa, no od ove zime prebačen je iz juniorske u seniorsku momčad. Talentirani Nikola proslavio je osamnaesti rođendan prije tri mjeseca, briljirao je ove sezone u juniorskim utakmicama, bio jedan od ponajboljih igrača koji su dali svoj obol uspjesima u UEFA Youth ligi, gdje su Lokosi kao aktualni juniorski prvaci prezentirali kvalitetu hrvatskog nogometa na europskoj sceni.

Na zimskim pripremnim utakmicama sjajno je igrao, te je zasluženo na otvaranju polusezone protiv Rudeša bio u početnoj postavi, a povjerenje trenera Tomića opravdao je sjajnim pogotkom, svojim prvijencem u službenoj HNL utakmici.

„Prelijep je osjećaj zabiti prvijenac u HNLu, no bio bi još bolji da smo uzeli sva tri boda, ali sve u svemu jako sam zadovoljan.

Kakva su mi očekivanja u nastavku prvenstva? Očekivanja su uvijek najveća, za svaku nadolazeću utakmicu ćemo se pripremati na najvišem nivou, nadam se da će daljnje utakmice biti uspješnije.

Zadovoljan sam svojim dosadašnjim radom na ovim pripremama, no mogu i moram još puno bolje. Seniorski igrači su sjano prihvatili mene i Lirima, najviše se družim s Oluićem i Ivanušecom.“

Nikola čestitamo na sjajnom pogotku i sretno u nastavku natjecanja!