NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lirim Kastrati: Svjestan sam kako samo svakodnevni rad diže na veću razinu!

Lirim Kastrati u zadnjih par utakmica pokazuje kako se diže u formi, nadamo se kako će uskoro svoje sjajne igre nastavljati potvrđivati i asistencijama i golovima. Prokomentirali smo s Lirimom trenutnu situaciju, a iznimno zrelo razmišljanje za tako mladog i skromnog igrača svakako je putokaz za sve mlade igrače:

"Kao i svakom drugom mladom igraču i meni se dogodila kriza. Ali to me nije srušilo nego me potaknulo da radim na sebi, da rastem kao čovjek i kao igrač. Zadovoljan sam svojom reakcijom i svjestan sam kako me samo svakodnevni rad na sebi može podići na veću razinu. Sretan sam radi te spoznaje i osjećam se sjajno!

U petak nam dolazi Istra u Kranjčevićevu. Svaka ekipa je nezgodna ako je podcijeniš, ali mišljenja sam da ako odigramo na pravoj razini imamo pravo nadati se pobjedi.  Ne volim unaprijed prognozirati rezultat, ali u sportskom duhu vjerujem da će to biti naša pobjeda!

Da li pričamo u svlačionici o plasmanu u Europu? Naravno da pričamo o tome. Vjerujemo u to da ćemo osigurati kvalifikacije za Europu sve dok imamo matematičke šanse!"

Utakmica protiv Istre je u petak u 18 sati u Kranjčevićevoj, a ulaz na stadion je besplatan!