NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Aluminij 4:3

U subotu na Kajzerici odigrali smo prvu pripremnu utakmicu zimskih priprema. Pobijedili smo slovenskog prvoligaša NK Aluminij ukupnim rezultatom 4:3.

Poveli smo u 16. minuti kada je nakon ubačaja iz kornera de Haas glavom poentirao. Povećali smo vodstvo u 36. minuti nakon prekrasne akcije. De Haas je uputio dugu loptu na natrčalog Žilinskog na lijevu stranu, on je asistirao Hoxhi koji je sjajno uputio udarac za 2:0.
Zatim, u 43. minuti gosti su smanjili rezultat, a svega minutu kasnije, dalekometnim udarcem s dvadesetak metara u rašlje i izjednačili za 2:2 na poluvremenu.

Svako poluvrijeme odigrao je drugačiji sastav, tako da smo u drugo poluvrijeme ušli s izmjenjenom postavom. Rezultat se nije mjenjao do 55. minute kada su domaćini realizirali kazneni udarac te preokrenuli rezultat. Međutim u 65. minuti Dabro na asistenciju Tucija izjednačava na 3:3, da bi konačnih 4:3 postavio Indrit Tuci na asistenciju Dabre.

Ovo je ujedno i jedina utakmica koju ćemo odigrati u Zagrebu, jer u ponedjeljak Lokosi putuju u Medulin gdje sudjelujemo na osmom po redu Arena kupu.