NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Dinamo 1:0

U sklopu 15. kola odigrali smo zagrebački derbi s Dinamom u Kranjčevićevoj i zasluženo slavili i osvojili tri boda!

Do samog početka utakmice nije se znalo hoće li Ivan Nevistić, zbog ozljede leđa, stati na vratnice, nažalost, nije mogao započeti susret, tako da je Krševan Santini vratarska opcija na utakmici. Mersinaj nije mogao nastušiti zbog tri akumulirana žuta kartona, no oporavljeni Nikola Soldo spremno je uskočio na stopersku poziciju.

Prije početka susreta održana je minuta šutnje za gospodina Boška Vukušića, dugogodišnjeg nogometnog djelatnika i bivšeg nogometnog suca.

Lokomotiva je sjajno otvorila utakmicu. Nakon dva udarca Dabre i Kačavende koji su otišli preko gola, Mateo Marić u 7. minuti pogađa za vodstvo Lokomotive!

U 22. minuti imali smo sjajnu priliku za povećanje vodstva, Pivarić je izbio sam pred Livakovića koji uspjeva obraniti.

U 37. minuti VAR je pokazao na bijelu točku nakon Cokajevog starta na Andriću. Pucao je Bruno Petković, međutim Krševan Santini sjajno je obranio i sačuvao rezultat! S rezultatom 1:0 ispratili smo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu protivnik je ubacio u veću brzinu, pritisnuo je igrače Lokomotive na svojih tridesetak metara, no Lokomotiva se odlično branila te je na kraju zasluženo slavila!

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:0

8' 1:0 strijelac Mateo Marić

 

početna postava: Santini, Cipetić, Soldo, de Haas, Milićević, Cokaj, Marić, Pivarić, Kačavenda, Aliyu, Dabro
klupa: Hendija, Musa, Maleš, Đira, Kulenović, Goričan, Stojković, Vranjković, Hoxha