NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Dinamo 1:1

U nedjelju smo odigrali zagrebački derbi protiv Dinama u Kranjčevićevoj i uzeli veliki bod! Sjajna utakmica Lokomotive uz nekoliko sjajnih prilika, uz ukupan dojam kako smo bili bliži pobjedi od Dinama.

Lokomotiva je dobro ušla u utakmicu. Nažalost, u 8. minuti Luka Ivanušec je postigao pogodak za vodstvo, no Lokosi se nisu predavali. Ozbiljni goropadni gard protiv nominalnog jačeg suparnika tijekom prvog poluvremena je davao ukupni dojam kako je Lokomotiva dostojan suparnik Dinamu na terenu.

U 21. minuti Cokaj je imao dobar udarac s dvadesetak metara, no Livaković je obranio loptu i poslao u korner.

U 37. minuti Karačić je zatresao prečku. Pet minuta kasnije, u 42. minuti, Kallaku je sjajno asistirao za Ibrahim Aliyu Brava, koji postiže svoj prvijenac u dresu Lokomotive!

Prvo poluvrijeme smo ispratili s izjednačujućih 1:1.

U drugo poluvrijeme ušli smo s jednom izmjenom. Umjesto Malikjija ušao je Tahiraj. Lokomotiva je koncentrirano pokrivala Dinamove igrače u defenzivnim zadacima te ulazili u poluprilike i prilike gdje je nedotajalo malo preciznosti i sreće kako bi povisili rezultat. 

Međutim, naravno da veliki bod kod Dinama budi optimizam pred nadolazeće utakmice koje su pred nama!

 

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:1

9' 0:1 strijelac Luka Ivanušec
42' 1:1 strijelac Ibrahim Aliyu Bravo

 

 

Početna postava: Hendija, Marković, Kovačić, Kolinger, Karačić, Kallaku, Cokaj, Aliyu, Đira, Tuci, Malikji (46' Tahiraj)
klupa: Alex, Petrak, Sammir, Čeliković, Osmanković, Tahiraj, Chajia, Gluhaković, Ibishi