NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Dinamo 1:1

Lokomotiva i Dinamo u subotu u Krančevićevoj su odigrali gradski derbi. Lokosi su protiv aktualnog prvaka uzeli veliki bod golom Uzunija, no Lokosi, s obzirom, na prikazano na terenu mogu i žaliti za punim plijenom, odnosno tri boda!

Lokomotiva je od početka susreta pružala žestok otpor Dinamovim napadima te suvereno držala konce igre u svojim nogama.
Dominacija hrvatskog prvaka nakon početnih par minuta prelila se u ravnopravnu borbu na sredini terena gdje su Lokosi, kao i gosti, vrebali svoje šanse iz kontranapada, te iako su obje momčadi imali svoje prilike, rezultat je u prvom poluvremenu završio bez pogodaka.

U drugom poluvremenu obje momčadi su pokazale kako su željne nadigravati se. Lokomotiva se nije povukla, dapače hrabro je prijetila. U 70. minuti Olmo je zabio za vodstvo Dinama, no taj gol samo je probudio Lokose, te su jurišali za pogotkom što su i ostvarili u 80 minuti. Lecjaks je nakon silovitog prodora sjajno asistirao s lijeve strane a Uzuni iz prvog udarca pogađa pogodak za izjednačenje! Nakon gola Lokomotiva je jurišala po drugi pogodak, a moćni Dinamo bio je na konopcima. U zadnjoj minuti susreta Maružin je pogodio vratnicu tako da je konačan ishod 1:1, no kako je i naveo trener Tomić, Lokomotiva može više žaliti za propuštena dva boda!

Fotogaleriju s utakmice pogledajte ovdje.

 

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:1

72' 0:1 za Dinamo, strijelac Olmo
80' 1:1 strijelac Myrto Uzuni!

početna postava: Grbić, Lecjaks, Datković, Kolinger, Karačić, Jakić, Burić, Drožđek, Kastrati, Uzuni, Radonjić
klupa: Hendija, Hujber, Đurasek, Rakić, Babić, Mlinar, Maružin