NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Dinamo 1:2

Na Veliku subotu odigrali smo zagrebački derbi protiv Dinama u Kranjčevićevoj. Poveli smo golom Aliyua, no Dinamo je preokrenuo na konačnih 1:2.

Dinamo je pod novim trenerom krenuo napadački i goropadno, no Lokosi su sjajno reagirali u defenzivnim zadacima. Kako je vrijeme odmicalo Lokosi su bili sve bliže Dinamovom golu, što je i došlo na naplatu u 35. minuti kada je Aliyu Bravo glavom lobao Livakovića za vostvo Lokomotive. To je ujedno i bio jedini pogodak u prvom tako da smo ispratili prvo poluvrijeme s vodstvom Lokomotive.

U drugo poluvrijeme ušli smo s izmjenom, umjesto Milićevića ušao je Žilinski. Pet minuta kasnije, u 50. minuti, Luka Ivanušec postigao je pogodak za izjednačenje. U 58. minuti dvostruka zamjena, ušli su Kulenović i Pivarić umjesto Aliyua i Smakaja. Vrijedi spomenuti sjajnu priliku Lokosa u 64. minuti kada je Kačavenda s kakvih osam metara pucao tik pored gola. U 70. minuti izašao je Goričan a ušao Šotiček.

U 79. minuti preokret rezultata. Čavlina je sjajno obranio udarac Bulatu no na odbijenoj lopti našao se Menalo koji poentira za preokret.

U sudačkoj nadoknadi sjajne prilike Tucija i Šotičeka no Livaković sjajno brani. U sudačkoj nadoknadi postigli smo pogodak no dosuđeno je zaleđe u 95. minuti, tako da smo upisali poraz.

 

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:2

35' 1:0 Strijelac Aliyu Bravo
50' 1:1 strijelac Ivanušec
79' 1:2 strijelac Menalo

 

Početna postava: Čavlina, Mersinaj, Aliyu, Kačavenda, Marić, Smakaj, Milićević, Kalaica, Goričan, Stojković, Cipetić
Klupa, Šubarić, Žilinski, Salihu, Šotiček, Kulenović, Tuci, de Haas, Hanuljak, Pivarić, Krivak, Vranjković