NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Dinamo 1:2

28. kolo, na Veliki petak, 14.4.2017. odigrao se gradski derbi između Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj. Od samog početka utakmice Lokomotiva je ušla bolje u utakmicu, maksimalno angažirano s visokim presingom i ofenzivnim zanosom, što je i došlo na naplatu već u 4. minuti kada je nakon sjaje akcije Lovre Majera odbijenu loptu stigao Eros Grezda i postigao pogodak za vodstvo protiv Dinama!
Postignuti gol samo je motivirao Lokomotivu, te su u nastavku Lokosi bili iznimno opasni, stvarali šanse, gospodarili sredinom terena pod dirigentskom palicom Lovre Majera. Bilo je nekoliko lijpih prilika, no suđeno zaleđe je uvjetovalo prekidom akcije. U 27. minuti Fran Karačić je nesretno igrao rukom te je sudac dosudio kazneni udarac koji je izrealizirao Armin Hodžić za poravnjanje rezultata. S rezultatom 1:1 ispratili smo sjajno prvo poluvrijeme.
U drugom poluvremenu gosti su preuzeli inicijativu na utakmicu. U 66. minuti Kolinger vrši nesmotren start u kaznenom prostoru te je sviran kazneni udarac za goste, koje je realizirao Armin Hodžić postigavši drugi gol na utakmici za konačnih 1:2 za goste.

Konferenciju za medije poslušajte preko našeg soundcloud kanala ovdje.

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:2

5' 1:0 za Lokomotivu pogotkom Erosa Grezde!
29' 1:1 (11m) Dinamo je izjednačio iz kaznenog udarca golom Armina Hodžića
67' 1:2 (11m) Iz drugog kaznenog udarca Armin Hodžić zabija drugi pogodak za vodstvo gostiju

 

Lokomotiva: Šemper, Karačić Rrahmani, Kolinger, Rožman, Karimi, Capan, Majer, Grezda, Cekici, Mihaljević
klupa: Filipović, Kluk, Valentić, Antunović, Halilović, Chiquinho