NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Gorica 0:3

Nakon pobjedničkog slavlja u Varaždinu u zimskim uvjetima, po zaleđenom terenu te temperaturi od -6 C, dočekali smo u subotu Goricu po prekrasnom proljetnom sunčanom vremenu i upisali poraz.

Lokomotiva je dobro ušla u susret, već u prvoj minuti Marić je imao prvu priliku, no ništa od realizacije. Lokomotiva je dobro stajala, međutim došli smo do 10. minute kada je Gorica izvela korner udarac. Iz kornera se najbolje snašao Steernvoorden, koji je gotovo neometan pogodio za vodstvo Gorice.

Lokomotiva je u nastavku pritiskala, ukupni dojam je kako je do kraja prvog dijela bila bolja momčad na terenu, međutim, kako nije došlo do izglednije prilike za realizaciju, nije se mjenjao rezultat.

U drugo pouvrijeme ušli smo s izmjenom, umjesto Kallakua ušao je Chajia. Ušli smo agresivnije u drugo poluvrijeme, međutim, unatoč inicijativi, nismo imali izgledne prilike za zgoditak.

U 66. minuti Osmanković se teže ozlijedio, nakon duela je nezgodno pao. Odmah je odvezen na nosilima u bolnicu. Nadamo se da nije riječ o težoj ozlijedi. Umjesto njega ušao je Cokaj.

U 74. minuti Gorica je povisila na 0:2, strijelac jr bio Dieye. Minutu kasnije ušao je Marin umjesto Marića. Konačnih 0:3 postavio Mitrović u 80. minuti susreta.

 

LOKOMOTIVA - GORICA 0:3

10' 0:1 strijelac Steernvoorden
66' 0:2 strijelac Dieye Matar
74' 0:3 strijelac Mitrović

 

 

Početna postava: Santini, Pivarić, Osmanković, Papadopoulos, Cipetić, Marić, Đira, Petrak, Kallaku, Hadžić, Aliyu
klupa: Hendija, Malikji, Šimić, Marković, Jelavić, Cokaj, Tahiraj, Chajia, Marin