NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Gorica 1:1

Lokomotiva i Gorica odigali su svoju prvu pripremnu utakmicu u 2019. godini. Konačni ishod bio je 1:1.

Početni sastav Lokomotive bio je: Grbić, Karačić, Kolinger, Majstorović, Datković, Mlinar, Knežević, Uzuni, Kastrati, Lecjaks i Božić.
Lokomotiva je povela u 7. minuti susreta. Karačić je sjajno proigao Kastratija, koji je u punom sprintu nanizao trojicu igrača Gorice te je asistirao Uzuniju, koji iz prvog dodira silovito puca pod prečku za vodstvo Lokomotive. 
Lokomotiva je dominirala terenom, imala posjed i inicijativu dok je Gorica svoje šanse vrebala iz kontranapada. Vidjeli smo nekoliko sjajnih akcija Lokomotive, te jednu odličnu obranu našeg Grbića, no poluvrijeme smo ispratili s vodstvom Lokosa.

Trener Tomić je u drugom poluvremenu uveo kompletni drugi sastav. Priliku su dobili i četvorica juniora koji su priključeni prvoj momčadi. Sastav je bio:Hendija, Matić, Raul Gustavo, Smoljo, Hujber, Burić Mario, Đurasek, Burić Nikola,  Drožđek, Viduka i Goričan. Lokomotiva je također zadržala posjed i dominaciju na terenu, međutim bez prave prilike za zgoditak, kao i Gorica koja je postigla pogodak u 88. minuti susreta iz kaznenog udarca. Prvi kazneni udarac u 75. minuti gosti nisu realizirali.

Vidjeli smo sjajnu predstavu Lokomotive, kada se uzme u obzir da je tek početak zimskih priprema i da je ovo tek prva pripremna utakmica, tada je ukupan dojam još impresivniji. Lokosi ostaju trenirati u Zagrebu do 17.1. kada putuju u Medulin gdje će sudjelovati na petom po redu Arena kupu.