NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Gorica 2:3

U zadnjem kolu sezone dočekali smo Goricu u Kranjčevićevoj. Podjednaki ulazak u utakmicu, uz početnu premoć Lokomotive koja je stvorila dvije prilike. No zatim u 14. minuti bivši Lokos Kristijan Lovrić postiže pogodak za vodstvo Gorice. Lokomotiva je imala nekoliko sjajnih prilika međutim svoje šanse nije iskoristila. Prvo poluvrijeme ispratili smo s 0:1 za Goricu.

U drugom dijelu Lokosi su nastavili kombinirati po sredini terena te stvarati prilike. U 50.minuti nakon neopreznog prekršaja u jedanaestercu, Luka Ivanušec bio je precizan s bijele točke za poravnanje rezultata, međutim svega minutu i pol kasnije Goričin Miya postavlja rezultar 1:2. 

U 59. minuti Kristijan Lovrić postiđe svoj drugi gol za Goricu. U 62. minuti prva izmjena, ulazi Radonjić umjesto Maružina. U 77. minuti mladi junior Indrit Tuci ušao je u igru, što mu je prvi nastup za seniorsku momčad. U 82. minuti ušao je strijelac pogotka,  Nikole Burić koji je u zadnjoj minuti utakmice postigao svoj prvijenac za Lokomotivu u HNL-u za konačnih 2:3

 

LOKOMOTIVA - GORICA 2:3

14' 0:1 strijelac Kristijan Lovrić
50' 1:1 Luka Ivanušec (11m)
52' 1:2 strijelac Miya
59' 1:3 strijelac Lovrić
90' 2:3 strijelac Nikola Burić

 

 

početna postava: Grbić, Hujber, Lecjaks, Uzuni, Ivanušec, Drožđek, Mlinar, Kolinger, Maružin, Kastrati, Karačić
klupa: Hendija, Franklin, Radonjić, Matić, Dobrić, Burić N., Tuci