NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Gorica 4:0

Lokomotiva je u 17. kolu dočekala Goricu u Kranjčevićevoj i nanijela joj najveći poraz otkako se nalazi u prvoligaškom društvu!

Velebnom pobjedom od 4:0 završili smo zadnju domaću utakmicu u polusezoni, a utakmicu posvećujemo našim dragim prijateljima u Albaniji!

Dvije jake i atraktivne momčadi od početka su započele susret silovito. Dobro postavljeni gosti nisu dopuštali tranziciju lopte na njihovoj polovici, dok je Lokomotiva obrana u potpunosti neutralizirala napad Gorice. Kako je vrijeme odmicalo Lokosi su probijali defenzivni bok i stvarali prilike.

Došla je i četrdeseta minuta, kada je sjajni Jakić proigrao Uzunija, koji asistira Kastratiju za početno vodstvo Lokomotive! Gorica je izvela loptu s centra, Lokosi uzeli loptu te sjevnuli u kontru, tako da u nepunoj minuti Myrto Uzuni pogađa za 2:0 za Lokomotivu!

U drugom dijelu Lokomotiva je nastavila voditi glavnu riječ na terenu, te je postigla još dva pogotka u nastavku. U 63. minuti napad Lokomotive u sjajno je napravio pritisak na zadnju linije Gorice, te je Goričin Marina, izbijajući loptu, uputio u vlastitu mrežu! No Lokomotiva nakon vodstva od tri gola nije stala, te je Marko Tolić svoju sjajnu igru okrunio pogotkom za konačnu veliku pobjedu od 4:0!

 

 

LOKOMOTIVA - GORICA 4:0

40' 1:0 strijelac Lirim Kastrati
41' 2:0 strijelac Myrto Uzuni
63' 3:0 autogol Marina
79' 4:0 Marko Tolić