NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Hajduk 1:2

U utorak smo odigrali nadoknadu 9. kola u kojem smo dočekali dvoboj s Hajdukom u Kranjčevićevoj.

Nakon početka dvoboja i početnog odmjeravanja snaga na terenu, Lokomotiva je kombinirala pred vratima Hajduka, no kako to obično biva, iz prve uigrane akcije u 12. minuti Hajduk je poveo golom Mije Caktaša.
Gol je uzrdrmao igru Lokomotive. U 14. minuti gosti su imali priliku za povećati vodstvo, no na sreću, pucalo se preko vrata. Kako je vrijeme odmicalo Lokomotiva je bivala goropadnija i opasnija, što je kulminiralo u 39. minuti kada je udarac Cokaja pogodio prvo desnu stativu, lopta je putovala do lijeve stative uzduž crte gola, te se odbila izvan okvira gola!  Prvo poluvrijeme završilo je 0:1 za goste.

U drugom dijelu igra se rasplamsala na obje strane, gledatelji preko TV ekrana svakako su mogli uživati u zanimljivosti i pregršt sadržaja na utakmici. U 56. minuti Lokomotiva je izjednačila. Tahiraj je pucao, vratar Posavec obranio a odbijenu loptu Indrit Tuci pospremio je u gol.

Vrijedi spomenuti kako je u 89. minuti svoj debi u dresu Lokomotive u HNL-u upisao Nikica Jelavić, koji je ušao u igru umjesto strijelca Tucija.

U 90. minuti Mijo Caktaš postiže svoj drugi gol na utakmici za konačnih 1:2 i pobjedu Hajduka.

 

LOKOMOTIVA - HAJDUK 1:2

13' 0:1 strijelac Caktaš
56' 1:1  strijelac Tuci
90' 1:2 strijelac Caktaš

 

 

Početna postava: Hendija, Pivarić, Papadopoulos, Kolinger, Karačić, Petrak, Cokaj, Chajia, Kallaku, Tahiraj, Tuci
Klupa: Alex, Jelavić, Kovačić, Šimić, Čeliković, Gluhaković, Ibishi, Đira, Acquah