NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Hajduk 2:2

U subotu smo odigrali susret 15. kola protiv Hajduka u Kranjčevićevoj i u vrlo agresivnoj i atmosferom nabijenoj utakmici došli smo do velikog boda u završnici utakmice!

Vođen postulatom kako se pobjednička momčad ne mjenja, u utakmicu ulazimo samo s jednom promjenom u odnosu na proteklo kolo, vratio se kapetan Pivarić a Aliyu kreće s klupe.

Lokomotiva je suvereno stajala od početka susreta. Gosti su nošeni hukom s tribine imali ofenzivnu inicijativu, međutim bez prave prijetnje prema golu Čavline. Lokomotiva je imala dvije prilike, međutim također bez opasnije prijetnje za vratara Kalinića, tako da smo prvo poluvrijeme ispratili bez pogodaka.

Hajduk je poveo u 61. minuti golom Sahitija, te četiri minute kasnije povisili su vodstvo golom Mlakara. Vjerujemo kako su mnogi otpisali Lokomotivu u tom trenutku, no Lokosi se nisu predavali. Agresivna i ofenzivna igra došla je na naplatu u 88. minuti kada je Aliyu zakucao loptu u mrežu nakon povratne lopte! U sudačkoj nadoknadi Tuci je velemajstorskim pogotkom postavio konačnih 2:2!
Iako rezultat i smjer pogodaka sugerira da moramo biti zadovoljni osvojenim bodom, imali smo nekoliko izrazitih prilika, pogotovo pred kraj utakmice, tako da ostaje žal za sva tri osvojena boda.

 

LOKOMOTIVA - HAJDUK 2:2

 

Početna postava: Čavlina, Milićević, Mersinaj, de Haas, Cipetić, Marić, Bubanja, Stojković, Tuci, Pivarić, Kulenović
klupa: Šubarić, Salihu, Aliyu, Šotiček, Bošković, Tomečak, Matić, Groznica, Goričan, Čabrajić, Vranjković